Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

Από παλιά μας άρέσε να σχεδιάζουμε και να δημιουργούμε. Μετά από πολλές κατασκευές ακόμα μας αρέσουν τα όμορφα αντικείμενα, τα έργα τέχνης και οι αυθεντικές δημιουργίες. Όταν συναντήσαμε το 3d printing ενθουσιαστήκαμε από τον τρόπο που απελευθερώνει την ανθρώπινη δημιουργικότητα.

Ξεκινήσαμε το διάβασμα, τον σχεδιασμό και τις εκτυπώσεις! Οι γνώσεις μας πλέον βρίσκουν εφαρμογή και γίνονται χειροπιαστά αντικείμενα, που εξυπηρετούν τις ανάγκες άλλων ανθρώπων.
Θέλοντας να μοιραστούμε αυτό το ταξίδι σύστήσqμε το 2017 την 3DN. Μας πήρε λίγο καιρό να ολοκληρώσουμε όλες τις απαραίτητες προετοιμασίες και να διαμορφώσουμε τον χώρο μας. Όμως πλέον τα καταφέραμε!

H 3DN είναι ο κατεξοχήν χώρος για makers στην πόλη του Ναυπλίου και την ευρύτερη περιοχή της Αργολίδας. Δεν περιοριζόμαστε όμως μόνο εκεί καθώς απευθυνόμαστε σε ένα πολύ ευρύτερο κοινό μέσα από τις σελίδες μας.

Σας προσκαλούμε να μας ανακαλύψετε, να ενημερωθείτε για τις υπηρεσίες μας και να δημιουργήσετε μαζί μας μέσα από τον μαγικό κόσμο του 3D printing.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα της 3DN.