ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ και ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

H 3DN («Εταιρεία» ή «εμείς»), με την οποία μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους τρόπους, που αναφέρονται στον σύνδεσμο  https://www.3dn.gr/contact/ θέλει να σας ενημερώσει για το πώς συλλέγουμε, χρησιμοποιούμε και κοινοποιούμε προσωπικά δεδομένα από και σχετικά με το άτομό σας μέσω αυτού του ιστότοπου, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καθως και στο φυσικό μας κατάστημα.

Η διάρθρωση της πολιτικής απορρήτου παρουσιάζεται στις παρακάτω ενότητες

Περιεχόμενα:

  1. ΤΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΥΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙ Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ; 
  2. ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΣΑΣ; 
  3. ΠΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ; 
  4. ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ; 
  5. ΠΩΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ; 
  6. ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ; 
  7. ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ; 
  8. ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΑΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ; 
  9. ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 25 ΜΑΪΟΥ 2018; 
  10. ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ 
  11. ΑΡΧΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ 
  12. ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΜΟΥ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ;
  13. ΠΡΟΣΘΕΤΑ

1.Τι και ποιους καλύπτει η παρούσα πολιτική απορρήτου;

Η Εταιρεία είναι ο υπεύθυνος επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων που συλλέγουμε από και σχετικά με το πρόσωπο σας μέσω της παρούσας ιστοσελίδας, των σελίδων μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καθώς και στο φυσικό μας κατάστημα.

Η παρούσα Πολιτική Απορρήτου, καθώς και η Πολιτική μας σχετικά με τα Cookies, ισχύει για όλους τους χρήστες συμπεριλαμβανομένων και εκείνων που χρησιμοποιούν τις Υπηρεσίες της Εταιρείας χωρίς να προβούν σε κάποια αγορά αυτών.

2.Τι είδους προσωπικά δεδομένα συλλέγουμε για το άτομό σας;

Η Εταιρεία δύναται να συλλέγει δεδομένα από και σχετικά με το πρόσωπο σας. 
Συγκεκριμένα, η Εταιρεία συλλέγει (1) δεδομένα εγγραφής, (2) δημόσια δεδομένα και δημοσιεύσεις, (3) δεδομένα που έχετε επιτρέψει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να κοινοποιούν στην Εταιρεία και (4) δεδομένα δραστηριότητας (cookies).

Ωστόσο, δεν συλλέγουμε ούτε χρηματοοικονομικά στοιχεία από πάροχο υπηρεσιών πληρωμών ούτε ευαίσθητα δεδομένα που σχετίζονται με το προσωπο σας και στα οποία δεν συναινείτε. Αναλυτικότερα τα συνηθέστερα δεδομένα που θα σας ζητηθούν είναι :

  1. το όνομα και επώνυμο
  2. την διεύθυνση τιμολόγησης και παράδοσης,
  3. το σταθερό /ή κινητό τηλέφωνο για να μπορούμε να επικοινωνούμε μαζί σας και να σας στείλουμε sms σχετικά με την παραγγελία σας και το
  4. email σας ώστε να λαμβάνετε ενημερώσεις αναφορικά με την παραγγελία σας,
  5. και για τις επιχειρήσεις επιπλέον ΑΦΜ, ΔΟΥ, Επάγγελμα.

Τα δεδομένα αυτά ενδέχεται να μεταβιβαστούν σε τρίτους, όπως μεταφορικές εταιρίες που συνεργάζεται η 3DN στο πλαίσιο πάντα της διεκπεραίωσης της παραγγελίες σας. Σε περίπτωση αγοράς με πιστωτική κάρτα, τα στοιχεία της κάρτας επεξεργάζονται μέσω των ασφαλών πλατφορμών των συνεργαζόμενων τραπεζών και κανένα στοιχείο της κάρτας δεν κρατιέται στα συστήματα της 3DN.

Στον χώρο του καταστήματος λειτουργεί ι) σύστημα φωτογραφικής αποτύπωσης προσώπου αποκλειστικά για τον σχεδιασμό και κατασκευή ανθρώπινου ομοιώματος. το οποίο αποτελεί μια από τις υπηρεσίες μας και ιι) σύστημα CCTV που καταγραφεί εικόνα για την αποτροπή αδικημάτων κατά της ζωής και της περιουσίας που μπορεί να την επεξεργαστούμε και να την μεταβιβάσουμε στις αρμόδιες αρχές σε περίπτωση αδικήματος.

Κατά την διάρκεια χρήσης όλων των υπηρεσιών μας, τα δεδομένα που συλλέγονται κατηγοριοποιούνται ως εξής:

  1. Δεδομένα εγγραφής, δηλαδή τις πληροφορίες που υποβάλλετε για να εγγραφείτε σε μια Υπηρεσία της Εταιρείας, για παράδειγμα για να λάβετε ένα ενημερωτικό δελτίο ή να λάβετε μέρος σε έναν διαγωνισμό. Οι πληροφορίες εγγραφής μπορεί να περιλαμβάνουν, για παράδειγμα, το όνομα, το επώνυμο, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, το φύλο, τη χώρα, τον ταχυδρομικό κώδικα και την ημερομηνία γέννησης.
  1. Δημόσια δεδομένα και δημοσιεύσεις που αποτελούνται από σχόλια ή περιεχόμενο που δημοσιεύετε στις σελιδες της Εταιρείας και τα προσωπικά σας δεδομένα που συνοδεύουν τις εν λόγω δημοσιεύσεις ή περιεχόμενο, στα οποία μπορεί να περιλαμβάνεται το ψευδώνυμο, το όνομα χρήστη, τα σχόλια, τα likes, η κατάσταση, οι πληροφορίες προφίλ και η φωτογραφία. Οι δημόσιες πληροφορίες και δημοσιεύσεις είναι πάντα δημόσιες, πράγμα που σημαίνει ότι είναι διαθέσιμες σε όλους και μπορεί να εμφανίζονται στα αποτελέσματα αναζήτησης σε εξωτερικές μηχανές αναζήτησης.
  2. Δεδομένα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Εάν αποκτήσετε πρόσβαση ή συνδεθείτε με τις σελίδες της Εταιρείας μέσω μιας υπηρεσίας μέσων κοινωνικής δικτύωσης ή συνδέσετε μια υπηρεσία της Εταιρείας σε μια υπηρεσία μέσων κοινωνικής δικτύωσης, στα δεδομένα που συλλέγουμε μπορεί επίσης να περιλαμβάνεται το αναγνωριστικό χρήστη σας ή/και το όνομα χρήστη που σχετίζεται με αυτήν την υπηρεσία μέσων κοινωνικής δικτύωσης, οι πληροφορίες ή το περιεχόμενο που έχετε επιτρέψει στην υπηρεσία μέσων κοινωνικής δικτύωσης να κοινοποιήσει σε εμάς, καθώς και η φωτογραφία προφίλ σας, η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή οι λίστες φίλων σας, καθώς και τα προσωπικά δεδομένα που έχετε δημοσιοποιήσει σε σχέση με τη συγκεκριμένη υπηρεσία μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Όταν αποκτάτε πρόσβαση στις Υπηρεσίες της Εταιρείας μέσω υπηρεσιών μέσων κοινωνικής δικτύωσης ή όταν συνδέετε μια Υπηρεσία της Εταιρείας με υπηρεσίες μέσων κοινωνικής δικτύωσης, εξουσιοδοτείτε την Εταιρεία να συλλέγει, να αποθηκεύει και να χρησιμοποιεί τα σχετικά προσωπικά δεδομένα και περιεχόμενο σύμφωνα με την παρούσα Πολιτική Απορρήτου.
  3. Δεδομένα δραστηριότητας (cookies). Όταν αποκτάτε πρόσβαση και αλληλεπιδράτε με τις σελίδες της Εταιρείας, ενδέχεται να συλλέξουμε συγκεκριμένες πληροφορίες σχετικά με αυτές τις επισκέψεις. Για παράδειγμα, για να λειτουργήσουν σωστά οι σελίδες της Εταιρείας, οι διακομιστές μας λαμβάνουν και καταγράφουν πληροφορίες σχετικά με τον υπολογιστή, τη συσκευή και το πρόγραμμα περιήγησής σας, συμπεριλαμβανομένης ενδεχομένως της διεύθυνσης IP σας, του τύπου του προγράμματος περιήγησης και άλλων πληροφοριών λογισμικού ή υλικού. Εάν αποκτήσετε πρόσβαση στις σελίδες της Εταιρείας από κινητή ή άλλη συσκευή, ενδέχεται να συλλέξουμε ένα μοναδικό αναγνωριστικό συσκευής που έχει εκχωρηθεί στη συγκεκριμένη συσκευή, δεδομένα γεωγραφικής κατανομής ή άλλα στοιχεία συναλλαγής για τη συγκεκριμένη συσκευή. Ενδέχεται να συλλέγουμε επίσης cookies και άλλες τεχνολογίες παρακολούθησης (όπως cookies του browser, εικονοστοιχεία, beacons και τεχνολογία Adobe Flash που ονομάζεται συνήθως «Flash cookies»). Αυτές οι τεχνολογίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη συλλογή και αποθήκευση πληροφοριών σχετικά με τη χρήση, από μέρους σας, των Υπηρεσιών της Εταιρείας, όπως για παράδειγμα τις σελίδες που έχετε επισκεφτεί, το βίντεο και το υπόλοιπο περιεχόμενο που έχετε δει, τα ερωτήματα αναζήτησης που έχετε υποβάλει κτλ. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στην Πολιτική μας περί Cookies.

Δεν συλλέγουμε:

  • Οικονομικές πληροφορίες από κάποιο πάροχο υπηρεσιών πληρωμής: σε ορισμένες περιπτώσεις, ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε μία μη συνδεδεμένη υπηρεσία πληρωμής για να σας δώσουμε τη δυνατότητα να αγοράσετε κάποιο προϊόν ή να κάνετε πληρωμές («Υπηρεσία Πληρωμής»). Εάν επιθυμείτε να αγοράσετε ένα προϊόν ή να πραγματοποιήσετε μια πληρωμή μέσω μιας Υπηρεσίας Πληρωμών, θα κατευθυνθείτε σε μια ιστοσελίδα της Υπηρεσίας Πληρωμών. Οι οποιεσδήποτε πληροφορίες που παρέχετε σε μια Υπηρεσία Πληρωμών θα υπόκεινται στην πολιτική απορρήτου της Υπηρεσίας Πληρωμών και όχι στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου. Δεν έχουμε κανέναν έλεγχο και δεν είμαστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε χρήση, από μέρους της Υπηρεσίας Πληρωμών, πληροφοριών που συλλέγονται μέσω οποιασδήποτε Υπηρεσίας Πληρωμών.
  • Ευαίσθητες πληροφορίες: ζητάμε να μην μας στέλνετε και να μην αποκαλύπτετε ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα (όπως αριθμούς κοινωνικής ασφάλισης, πληροφορίες σχετικά με τη φυλετική ή εθνοτική καταγωγή, τις πολιτικές απόψεις, τη θρησκεία ή άλλες πεποιθήσεις, την υγεία, το ποινικό υπόβαθρο ή τη συμμετοχή σας σε συνδικαλιστικές οργανώσεις) στις ή μέσω των Υπηρεσιών της Εταιρείας ή με άλλο τρόπο.

Συνδεδεμένες υπηρεσίες

Τέλος, οι Υπηρεσίες της Εταιρείας ενδέχεται επίσης να συνδέονται με ιστότοπους, συμπεριλαμβανομένων των ιστότοπων κοινωνικής δικτύωσης, τους οποίους διαχειρίζονται μη συνεργαζόμενες εταιρείες, και ενδέχεται να παρέχουν διαφημίσεις ή να προσφέρουν περιεχόμενο, λειτουργικότητα, παιχνίδια, ενημερωτικά δελτία, διαγωνισμούς ή εφαρμογές που αναπτύσσονται και διατηρούνται από μη συνδεδεμένες εταιρείες. Η Εταιρεία δεν είναι υπεύθυνη για τις πρακτικές απορρήτου των μη συνδεδεμένων εταιρειών.


3.Πώς χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα;

Τα δεδομένα που συλλέγονται χρησιμοποιούνται για τους παρακάτω σκοπούς:

  1. Να σας παρέχουμε τις Υπηρεσίες και τις Λειτουργίες της Εταιρείας,
  2. Να βελτιώνουμε την εμπειρία σας μέσω Υπηρεσιών της Εταιρείας (τόσο στο διαδίκτυο όσο και εκτός διαδικτύου) παρέχοντας περιεχόμενο που μπορεί να θεωρήσετε σχετικό και ενδιαφέρον.
  3. Να μετράμε, αναλύουμε και βελτιώνουμε τις εν λόγω Υπηρεσίες και Λειτουργίες της Εταιρείας,
  4. Να αναπτύσουμε νέες Υπηρεσίες και προιόντα
  5. Να σας παρέχουμε εξυπηρέτηση πελατών και να απαντάμε στις ερωτήσεις σας,
  6. Να προστατεύουμε τα δικαιώματα της Εταιρείας και άλλων.
  7. Για σκοπούς συμμόρφωσης με τους ισχύοντες νόμους ή τις νομικές διαδικασίες ή/και για να ανταποκρινόμαστε στα αιτήματα των αρμόδιων κυβερνητικών αρχών.
  8. Για την ολοκλήρωση μιας εμπορικής συναλλαγής
  9. Να επιτρέπεται η λειτουργία κοινωνικής συναλλαγής – εάν κάνετε σύνδεση ή συνδέσετε έναν λογαριασμό υπηρεσίας μέσων κοινωνικής δικτύωσης με τις Υπηρεσίες της Εταιρείας, ενδέχεται να μοιραστούμε το όνομα χρήστη, τη φωτογραφία και τα like σας, καθώς και τις δραστηριότητές και τα σχόλιά σας με άλλους χρήστες των Υπηρεσιών της Εταιρείας και με τους φίλους σας που σχετίζονται με την υπηρεσία μέσων κοινωνικής δικτύωσής σας. Ενδέχεται επίσης να μοιραστούμε τα ίδια προσωπικά δεδομένα με τον πάροχο υπηρεσιών κοινωνικής δικτύωσης,
  10. Να σας στέλνουμε (μέσω τόπου που μας υποδεικνύετε εσείς) και με την προηγούμενη συγκατάθεσή σας, προσφορές, προωθητικές ενέργειες και άλλες εμπορικές ανακοινώσεις σχετικά με τις Υπηρεσίες της Εταιρείας ή/και εμπορικές ανακοινώσεις προσαρμοσμένες στα ενδιαφέροντα και στις ανάγκες σας.

Ενδέχεται να χρησιμοποιούμε ανώνυμα στοιχεία ή στοιχεία που δεν σας προσδιορίζουν πλέον προσωπικά, έστω και εμμέσως (π.χ. στατιστικές) για οποιονδήποτε σκοπό ή να τα κοινοποιούμε σε τρίτα μέρη.

4.Για ποιους λόγους χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα;

Είναι απαραίτητο να συλλέγονται τα προσωπικά σας δεδομένα για σκοπούς λειτουργίας, συμμόρφωσης με τις νομικές υποχρεώσεις ή για σκοπούς προστασίας των νόμιμων συμφερόντων της Εταιρείας στο στάδιο της αγοράς προιόντων και υπηρεσιών από εμάς.

Η μη παροχή των εν λόγω δεδομένων θα συνεπάγεται την αδυναμία, από μέρους μας, να σας προσφέρουμε τις Υπηρεσίες της Εταιρείας.

Συλλέγουμε επίσης τα προσωπικά σας δεδομένα (με την συγκατάθεσή σας) κυρίως για προωθητικές ενέργειες μάρκετινγκ ή/και ανάπτυξης νέων υπηρεσιών και προιόντων.

Μπορείτε να ανακαλέσετε ανά πάσα στιγμή τη συγκατάθεσή σας όσον αφορά την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων για τους σκοπούς της Ενότητας 3, (σημεία 9 και 10), στέλνοντας ειδοποίηση στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου info@3dn.gr.

5.Πώς επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα;

Τα προσωπικά σας δεδομένα τυγχάνουν επεξεργασίας τόσο με ηλεκτρονικά όσο και με μη αυτόματα μέσα και προστατεύονται με κατάλληλα μέτρα ασφαλείας, λαμβάνοντας υπόψιν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, το κόστος υλοποίησης και τη φύση, το πεδίο, το πλαίσιο και το σκοπό της επεξεργασίας καθώς και τις διαφορετικές πιθανότητες και την σοβαρότητα του κινδύνου όσον αφορά τα δικαιώματα και τις ελευθερίες των προσώπων. Συγκεκριμένα, η Εταιρεία χρησιμοποιεί κατάλληλα διοικητικά, τεχνικά μέτρα, μέτρα όσον αφορά το προσωπικό, και φυσικά μέτρα που αποσκοπούν στην προστασία των προσωπικών δεδομένων που βρίσκονται στην κατοχή της από απώλεια, κλοπή και μη εξουσιοδοτημένη χρήση, γνωστοποίηση ή τροποποίηση.

6.Ποιος μπορεί να αποκτήσει πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα;

Η Εταιρεία δύναται να κοινοποιεί τα προσωπικά σας δεδομένα χάριν επίτευξης των σκοπών της ενότητας 3 (i) στους παρόχους υπηρεσιών, (ii) στις συνεργαζόμενες εταιρείες και τους προμηθευτές μας και (iii) στις εθνικές και δικαστικές αρχές, εφόσον επιτρέπεται από την ισχύουσα νομοθεσία. 

7.Μεταφέρονται στο εξωτερικό τα προσωπικά σας δεδομένα;

Τα προσωπικά σας δεδομένα μπορεί να μεταφέρονται σε άλλες χώρες είτε εκτός (π.χ Αμερική) είτε εντός του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου. Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή αναγνωρίζει ότι ορισμένες χώρες εκτός ΕΟΧ παρέχουν επαρκές επίπεδο προστασίας δεδομένων σύμφωνα με τα πρότυπα του ΕΟΧ. Ο πλήρης κατάλογος των χωρών αυτών διατίθεται στη διεύθυνση http://ec.europa.eu/justice/data-protection/international-transfers/adequacy/index_en.htm.Σε κάθε περίπτωση, φροντίζουμε πάντα ώστε να υπάρχουν κατάλληλες και ενδεδειγμένες διασφαλίσεις που να συμμορφώνονται με την ισχύουσα νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων.

8.Ποια είναι τα δικαιώματά σας όσον αφορά τα προσωπικά σας δεδομένα;

Έχετε το δικαίωμα, ανά πάσα στιγμή, να:

  1. λαμβάνετε επιβεβαίωση ως προς το εάν υπάρχουν τα προσωπικά σας δεδομένα και να ενημερώνεστε για το περιεχόμενο και την προέλευσή τους, να επαληθεύετε την ακρίβειά τους και να ζητάτε τη διόρθωση, την ενημέρωση ή την τροποποίησή τους,
  2. ζητάτε τη διαγραφή, την ανωνυμοποίηση ή τον περιορισμό της επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων που υποβλήθηκαν σε επεξεργασία κατά παράβαση του εφαρμοστέου δικαίου,
  3. αντιτίθεστε στην επεξεργασία, σε όλες τις περιπτώσεις, των προσωπικών σας δεδομένων για νόμιμους λόγους.

Μπορείτε να στείλετε το αίτημά σας στη διεύθυνση info@3dn.gr. Στο αίτημά σας, συμπεριλάβετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, το όνομα, τη διεύθυνσή και τον αριθμό τηλεφώνου σας και καθορίστε με σαφήνεια τις πληροφορίες στις οποίες θέλετε να έχετε πρόσβαση, να αλλάξετε, να ενημερώσετε, να καταργήσετε ή να διαγράψετε.

9.Τι ισχύει από τις 25 Μαΐου 2018;

Ο Γενικός Κανονισμός Προστασίας Δεδομένων (ΕΕ) 2016/679 έχει τεθεί σε ισχύ από τις 25 Μαΐου 2018, θεσπίζοντας, μεταξύ άλλων, πρόσθετα δικαιώματα και εξουσίες γιατην διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων.

Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ εδώ.

10.Ενημερώσεις στην παρούσα πολιτική απορρήτου

Η Εταιρεία δύναται να τροποποιήσει ή να ενημερώσει την παρούσα Πολιτική Απορρήτου για οποιονδήποτε λόγο (συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, αλλαγών στο εφαρμοστέο δίκαιο και στις ερμηνείες, αποφάσεων, γνωμών και εντολών σχετικά με το εν λόγω εφαρμοστέο δίκαιο.)

Ανατρέξτε στην Ημερομηνία Έναρξης Ισχύος στο πάνω μέρος της παρούσας Πολιτικής Απορρήτου για να δείτε πότε αναθεωρήθηκε για τελευταία φορά. Σε περίπτωση που προβούμε σε ουσιαστικές αλλαγές στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου που αλλάζουν τη φύση της επεξεργασίας ή επεκτείνουν τα δικαιώματά μας όσον αφορά τη χρήση των προσωπικών δεδομένων που έχουμε ήδη συλλέξει από εσάς, θα σας ειδοποιήσουμε και θα σας παράσχουμε μια επιλογή σχετικά με τη μελλοντική χρήση των εν λόγω προσωπικών δεδομένων, όπως μπορεί να απαιτείται από την ισχύουσα νομοθεσία.

11.Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα

Αν έχετε οποιαδήποτε απορία σχετικά με την νομοθεσία για τα προσωπικά δεδομένα ή αν θεωρείτε ότι τυχόν παραβιάζονται δικαιώματα σας μπορείτε να απευθυνθείτε στην Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, Λεωφ.Κηφισίας 1, Αθήνα 11523, τηλ. 2106475600 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.dpa.gr.

12. Πώς μπορώ να επικοινωνήσω μαζί σας όσον αφορά την επεξεργασία των προσωπικών μου δεδομένων;


Μπορείτε να έλθετε σε επαφή με το υπεύθυνο επεξεργασίας της εταιρείας μας κ, Νούλα Ελένη, 3DN, Θησέως 2, Νάυπλιο, τηλ. 2752301502, e-mail info@3dn.gr

Όπως ορίζεται στους Όρους Χρήσης μας, οι Υπηρεσίες της Εταιρείας απευθύνονται σε γενικό κοινό, δεν απευθύνονται σε παιδιά και δεν συλλέγουν συνειδητά προσωπικά δεδομένα από παιδιά κάτω των 16 ετών.

13. Πρόσθετα

Διαχείριση Βιογραφικών

Οι πληροφορίες βιογραφικού σημειώματος και αιτήσεων εργασίας αποθηκεύονται μέχρι την ημερομηνία κατά την οποία το πρόσωπο στο οποίο αναφέρονται τα δεδομένα μας ζητήσει να τα διαγράψουμε.

Η 3DN μπορεί να συλλέξει και να επεξεργαστεί με σκοπό την μελλοντική απασχόληση στην εταιρία μας τους ακόλουθους τύπους δεδομένων μέσω των βιογραφικών:

Όνομα, διευθύνσεις e-mail, διευθύνσεις κατοικίας και εργασίας, τηλεφωνικούς αριθμούς ,βιογραφικό ,ιστορικό απασχόλησης, συμπεριλαμβανομένων των τίτλων εργασίας και των εταιρικών επωνυμιών.

Δεν επιδιώκουμε τη συλλογή προσωπικών δεδομένων που αποκαλύπτουν φυλετική καταγωγή, πολιτικές απόψεις,θρησκευτικές ή φιλοσοφικές πεποιθήσεις ή την ιδιότητα μέλους συνδικαλιστικών οργανώσεων ή γενετικά δεδομένα, βιομετρικά δεδομένα με σκοπό τον μοναδικό προσδιορισμό ενός φυσικού προσώπου, δεδομένα σχετικά με την υγεία ή δεδομένα που αφορούν τη σεξουαλική ζωή ή τον σεξουαλικό προσανατολισμό ενός φυσικού προσώπου.

Περιεχόμενο ιστοσελίδας www.3dn.gr και σελίδων κοινωνικών δικτύων

Η 3DN διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει το περιεχόμενο των σελίδων της ανά πάσα στιγμή χωρίς προειδοποίηση.

Περιορισμός Ευθύνης

Η 3DN ουδεμία ευθύνη φέρει για άμεση ή έμμεση, θετική ή αποθετική ζημία, που μπορεί να προκύψει από την έλλειψη ικανότητας χρήσης της Ιστοσελίδας www.3dn.gr καθώς και από τυχόν σφάλματα, διακοπές, ελαττώματα ή καθυστερήσεις στη λειτουργία της Ιστοσελίδας ή στη διαβίβαση μέσω αυτής πληροφοριών στο διαδίκτυο.

Πνευματικά Δικαιώματα

Η 3DN αποτελεί μοναδικό και αποκλειστικό δικαιούχο όλων των πνευματικών δικαιωμάτων του περιεχομένου και της διάρθρωσης της Ιστοσελίδας www.3dn.gr καθώς και των συνδεόμενων με αυτήν σελίδων της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εκτός ρητών εξαιρέσεων.